Ano, šéfe! speciál – Šťastný a veselý, šéfe!
Gastronomický pořad Ano, šéfe má zdárně za sebou již druhou řadu a do té třetí momentálně televize Prima pořádá casting. Takže na tu budeme muset ještě chvíli počkat, ovšem zpříjemnit si předvánoční čas můžeme netradičním pojetím zaběhlého systému pořadu. Až na takovou drobnost. Pro tentokrát nevyrazí do ulic Zdeněk Pohlreich, nýbrž aktéři odvysílaných dílů zamíří do Café Imperial, aby podrobili zkoušce jeho dovednosti. Krom pohledu, jak to funguje v jeho kuchyni při pořádném návalu objednávek si samozřejmě zavspomínáme na to nejlepší z Ano, šefe. A jak dopadlo šéfovo jídlo, jaké dostal ohodnocení od hospodských, které mnohdy pořádně podusil? Našli se i tací, jenž se kasali, že si dokáží s tatarákem poradii lépe?
Ale nebyl by to Zdeněk Pohlreich, kdyby nechal všechnu dřinu na sobě a alespoň trochu nepodusil trojici kuchařů, které si vybral pro takovou menší soutěž. O prestižní cenu se utkali Roman ze slapské Fregatty, Štěpán z šumavských Vojetic a Pavel ze Slepé koleje. Pro své zápolení dostali telecí kýtu, hovězí pupek, jehněčí karé, rybu a samozřejmě svoji fantazii, které meze nekladli. Jejich výtvory posléze ohodnotila pozvaná porota. V jejím čele se usídlil Petr Vondráček, herec a moderátor televize Prima. Za Top star magazín se zůčastnila Gábina Partyšová, svět modelingu hajíla Diana Kobzanová a odborníkem na slovo vzatým se stal Pavel Pospíšil, jediný český šéfkuchař, jenž dosáhl na michelinskou hvězdu. Jak porota rozhodla a komu nakonec udělila cenu pořadu Ano, šéfe se již podívejte sami online a rozhodněte se, jestli vítězovi profej patří oprávněně.