Ano, šéfe! III 5.díl – Bohemia
Zdeněk Pohlreich má jasně definovanou představu o kvalitní restauraci. Stavebními pilíři je útulné prostředí, milá obsluha a hlavně dobré jídlo s kvalitních surovin. Touto cestou se rozhodl jít i jeho velký fanda a jmenovec, kuchař Zdenek. Ten společně s paní Jaroslavou provozuje restauraci a penzion Bohemia v proslulé Dubí. A světe div se, co začal vyvařovat kvalitnější jídla, zaznamenali odliv zákazníků. Jistě svoji mírou se na tom podepsala i finanční krize, která sužuje celou republiku, ovšem zakopaný pes je nejspíš i někde u nich a tak je na snadě povolat do akce svůj vzor. Ano, šéfe samozřejmě nemůže nechat prosbu o pomoc nevyslyšenou a tak se rozjíždí do Bohemie.
Na první pohled Zdeňka upoutá, ač kýčovitá výzdoba, se kterou to rozhodně bude chtít něco udělat. To jak se později ukáže, bude dost těžce nést právě paní Jaroslava. Ale zpět na začátek. Objednaná jídla odhalí jasnou slabinu kuchyně. Ač je Zdeněk Krejčí zkušený kuchař a ač není v oboru vyučen má za sebou solidní praxi, druhý kouzelník v kuchyni má značné mouchy a není své věci tolik oddán. To se projeví třeba na steaku, jenž absolutně nevyhovuje tomu, co si Pohlreich objednal. Tento nedostatek je velice razantně vyřešen a Bohemia může nastartovat comeback na výsluní. Pomoci mu v tom má mládí, z kterého si Krejčí hodlá vychovat kvalitní kuchaře. A tak do této restaurace Zdeněk za tři měsíce míří celkem s chutí a tajně má v kapse připravené doporučení pořadu Ano, šéfe.