Ano, šéfe! III 3.díl – Hotel Hvězda
I Zdeněk Pohlreich si zaslouží dovolenou a proto odjíždí do Pece pod Sněžkou, aby si na sjezdovce užil lyžování, děvčata a chutné jídlo. Akorát s tím jídlem si nemůže být tak úplně jistý, neboť se zastaví v Hotelu Hvězda, kde ho sympatická Kateřina Hrubá žádá o pomoc. Hned v úvodu ho překvapuje, neboť si ji pamatuje jako věrnou návštěvnici jeho Café Imperiál a tak si vyhrnuje rukávy, sundá lyže a pouští se do práce. Hotel Hvězda postavili v roce 1907 a ve stylovém roubeném přízemí se nachází hostinec, jenž funguje již přes sto let. Proto atmosféra šéfa přímo uchvátí a vrhne se do hledání příčin nezdarů někde jinde. Objednává si vzorky jídla, při čemž se mu nezamlouvá jídelní lístek, kdy je černé písmo na červeném podkladu skoro nečitelné. S přinesených jídel mu polévka chutná, až na tu sůl. Halušky jsou stoprocentně z polotovaru, sekaná je připálená a Tafelspitz je na vyhlášení války.
A tak zamíří očíhnout kuchyni, kde mají ukázkově čisto, což je rozhodně po poslední návštěvě v Blue Note milé překvapení. Ovšem jak sami kuchaři říkají, vybavení je jak z minulého století. To si Zdeněk sám v následujících dnech vyzkouší, že kamna jsou opravdu na odpis a chtělo by to konečně vydělat na ty nové. Ovšem to nebude možné, pokud majitelka hostince bude pořádat charitu. Opravdu, Zdeňka přímo vytočí zjišťění, že dělají polopenze za 4 eura. Kuchaře naučí několik stylových jídel, jenž se sem budou výtečně hodit. A rozhodně to nebudou recepty z kuchařky Babici, kterou si pro něj z recese připravili.
Před svým odjezdem si pro ně přichystá malé překvapení, aby se mu lépe vracelo. Na místo činu se vrací v přestrojení za Krakonoše. Na objednaných jídlech je jeho škola vaření znát a s tím, co mu přinesli posledně se to nedá srovnat. Ovšem zda to bude stačit na získání doporučení Ano, šéfe! se již podívejte sami online.