Ano, šéfe! III 2.díl – Blue Note
O majitelích restaurace Blue Note se dá s nadsázkou prohlásit, že jsou dobrodruzi z Prahy, jímž nedělá sebemenší problém hazardovat se zdravím svým hostů. Ano, šéfe zavítalo do provozu jenž se dá popsat noční můrou české gastronomie. Tito tři výtečnicí si v Kralupech nad Vltavou otevřeli svůj koktejl bar a po necelých dvou měsících jim bylo jasné, že potřebují radu někoho zkušeného. A proto si povolali Zdeňka, aby jim poradil, jak vyšvihnout Blue Note na špičku. Pohlreich neváhá a rozjíždí se do Kralup, kde po letmém pohledu do kuchyně lituje svého rozhodnutí. Oba kuchaři by dozajista zasloužili dostat pořádně za uši, neboť něco takového ještě neviděl. V první chvíli si nebyl vůbec jistý, zda dorazil do kuchyně nebo na sběrný dvůr. V rohu se povalovala stará pneumatika, ve fritéze místo oleje lak na rakve, funkci utěrek plnili zašlé hadry, mísy diravé a o všudypřítomné špíně a mastnotě raději pomlčet. Již v tuto chvíli je jasné, že toto bude mise se zařazením nulová šance, kdy bude opravdu Zdeňka stát hodně sil již jenom sebezapření v těchto podmínkách pracovat.
S vypětím posledních sil a hodně velkou odvahou si objednává trojici jídel a konstatuje, že mají jen dvě možnosti. Pokračovat takhle dál s tím, že je nejspíš zavřou nebo do druhého dne všechno uklidit. To byla jeho podmínka, aby vůbec začal. A tak po noci strávené úklidem začínají rozebírat stav Blue Note. Zásadní chybou je již provoz podniku, kdy kuchyně jede sama na sebe a bar taktéž. Jediným příjmem kuchyně tak jsou rozvozy jídel zaměstnancům v okolí. Zdeněk naplno reorganizuje kuchyni a nešetří tvrdými hláškami, které jsou barmanovi k smíchu. Proto dojde i na něj a Pohlreich si zve odborníka, aby se podíval na zub i baru. I ten má jasné nedostatky. Ano, šéfe v Blue Note odvedlo přímo nadlidský výkon, ovšem zda to stačilo k tomu, aby se majitele poučili natolik, aby při návratu dostali hvězdu vám prozradí druhá epizoda třetí řady online.