Ano, šéfe! III 11.díl – Vlčárna
Další záchranná mise v podání Zdeňka Pohlreicha přivedla do Českého Švýcarska, kde Krásná Lípa nabízí pohoštění ve stylové restauraci Vlčárná. Tu provozují manželé Panenkovi a neboť otec rodiny je vášnivý motorkář, rozhodl se pro styloví příjezd i Zdeněk. Na sajdkáře si pro jistotu bere sebou i Romana Vaňka, přeci jen jeho poslední štace stáli za to, tak nějaká ta posila neuškodí. První dojem ho uchvátil. Restaurace zasazená do krásné přírody se stylovou dekorací musí přeci přitáhnout lidí dost? Tak kde je tu problém?
Objednává jídla a již má jasno. Klasický problém v naprosto nevyváženém jídelníčku, kde je naprosto znát, která jídla sem patří a která ne. Přinesený vzorek totiž vykazuje jak nadprůměrné vaření, tak i úplný průser. Zdeněk zjišťuje, že Pavlína není vyučená kuchyřka, ovšem má v sobě spoustu talentu. Problém je tedy hlavně v přístupu provozní, paní Panenkové. Tvrdošíjně se bojí jakékoliv změny a vše graduje při zátěžovém večeru, kdy probíhá ve Vlčárně rockový koncert. Krom nově připraveného menu se podávají i jídla s toho starého a okamžitě se projevuje totální chaos. Servis nemá zažitý nějaký standart a kuchyni zkrátka není schopná nával zvládat. To přivádí Zdeňka až na pokraj psychických sil a rozhodně si nebere servítky. Krom toho má ještě paní provozní problém pochopit, že musí zvolit přijatelný kompromis, aby byl spokojený jak zákazník, tak i provozovatel. Proto je potřeba začít počítat a upravit porce jídel tak, aby se na nich dalo také něco vydělat. Ovšem zda si dokážou na Vlčárně vzít ponaučení a změnit styl správným směrem je ve hvězdách. A přímo na tom dozajista závisí, zda si při návratu zaslouží získat hvězdu doporučení ano šéfe.