Ano, šéfe! – 16. díl – U Rytíře
Tentokrát na Zdeňka Pohlreicha čeká opravdu tvrdý oříšek. V centru Liberce, jen několik kroků od radnice se nachází restaurace U Rytíře, která je na tom tak špatně, že se k jejímu přihlášení do Ano, šéfe rozhodli bez vědomí majitelky sami zaměstnanci. Na naléhavou výzvu Zdeněk reaguje a Liberce přijíždí.
Restaurace sídlí v patře budovy, kde se nachází i lékárna, což mu připadá celkem vtipné a již má obavy, jakou že to specialitu mu připraví. Samotný vchod je poměrně nevýrazný a to samé se bohužel musí konstatovat i o výzdobě. Jediné co trochu koresponduje s názvem je dvojice brnění z okapového plechu. Obsluha je rychlá a milá, což ale na druhou stranu v prázdné hospodě není zase až tak těžké, takže si objednáme a uvidíme co nás čeká. Hlavním problémem všech vybraných jídel je prapodivná experimentální skladba, jenž prostě nefunguje jak má.
Jak se dozvídá od dua nových kuchařů Pavla a Samira, jídelníček je víceméně poděděný od předchozí party a problém je v přístupu majitelky k novotám. Pavel si pro Zdeňka dokonce připravil i vlastní verzi jídelníčku, tak schválně jak si povedou druhý den. Pro tentokrát si Pohlreich na pomoc přivolává vyhlášeného gurmána Ivana Vodochotského, se kterým se shodují, že i takhle to opravdu nepůjde, tedy pokud nemají v plánu jídla dotovat. Čas strávený U rytíře jasně ukazuje, že hlavní problém je v přístupu majitelky a je tedy otázkou, zda padnou dobré rady na úrodnou půdu či skončí v propadlišti dějin vedle nějakého chrabrého reka. Změní se restaurace k lepšímu a získá nálepku pořadu Ano, šéfe, nebo se jim podaří šokovat Zdeňka svou liknavostí?