Ano, šéfe! – 15. díl – U Hrabala
V dnešní epizodě gastronomického pořadu Ano, šéfe se vydáme do České lípy, kde si elektrikář František Hrabal splnil svůj sen a pořídil si nemovitost na náměstí. Její rekonstrukce spolkla většinu jeho úspor a jeho původní záměr objekt pronajmout se zvrknul v otevření vlastní restaurace. Jak sám přiznává o pohostinství nemá ani páru, což je základním kamenem úrazu. Ale kvůli tomu tu je Zdeněk, aby nešťastnému majiteli, jenž chod svého podniku dotuje, pomohl.
Již při příjezdu je jasné, že samotná restauraci chybí tvář. Ač je pojmenovaná podle majitele U Hrabala, majitel se za ní stydí natolik, že své jméno doposud n a štít podniku neumístil. Celkové prostředí se snaží tvářit jako restaurace, kavárna a cukrárna, což není zrovna dobré, avšak základním kamenem úrazů se opětovně stávají připravené pokrmy. Neslané, nemasné bez výraznější chuti. Zkrátka je na čase se převléknout do pracovního a vlítnout do kuchyně jako poltergeist. Majitelova představa je velice konkrétní, vařit jídla jako od maminky, ovšem svými schopnostmi o tom není schopen personál přesvědčit. Podaří se Zdeňkovi zvednout úroveň restaurace U Hrabala? A ocení jejich snahu samolepkou pořadu Ano, šéfe?