Ano, šéfe! – 9. díl – Arter
V dnešní epizodě pořadu Ano, šéfe! zavítáme do restaurace Arter v pražských Satalicích. Její majitel Josef Rožánek není v oboru gastronomie žádný nováček, vlastní úspěšnou cateringovou společnost, ale jeho piplané dítko Arter, se zdaleka ani nepřibližuje jeho představám. Rád by restauraci na vyšší úrovni, kde musí lidé čekat na rezervace. Odpovídá však skutečnost vizím majitele?
Prostředí restaurace je opravdu na vysoké úrovni. Jak vybavení, tak i dekorace splňují úlohu příjemného prostředí a tak bude třeba se po problémech porozhlédnout jinde. Začínáme tradičně s ochutnávkou nabízeného menu. Přinesené jídlo na pohled nevypadá špatně, avšak již první ochutnání odhaluje zásadní chyby. V domnění Pohlreicha utvrzuje následovná návštěva kuchyně. Spíše by se to tu mělo nazvat pravým označením závodní kuchyně, kde se akorát ohřívají jídla dovezené s cateringové společnosti majitele. Zátěžový test ukazuje celkovou slabost navrženého jídelníčku, špatné organizace práce i nasazení personálu. Zdeňkovo hodnocení zní, vykašlat se na to. Ale i přes to se pouští do tvrdé dřiny a reorganizuje chod restaurace, avšak zda to bude stačit na konečné doporučení je otázkou.