Ano, šéfe! III 7.díl – Restaurace Harmony
Dnes nebude potřeba s Café Imperiál vyjet příliš daleko, jen popojet kousíček po Praze do Michlí, kde se nachází restaurace Harmony. Ta svým zjevem připomíná klasickou pivnici třetí cenové, v níž se za posledních dvanáct let, co jí současný majitel provozuje nic nezměnilo. Ale i přes tento jasný nedostatek vypadá, že nedostatek lidí restauraci netrápí. Ano, šéfe má za úkol přinést novou invenci, aby k nim přišlo o pár lidí více a začali něco vydělávat. A kde jinde začít, než u kvality vařených jídel a tak si Zdeněk objednává svůj obvyklí zkušební vzorek.
Místní speciality jsou sice pojmenované hezky, ovšem s chutí na tom jsou hodně za očekáváním. Opětovně mu nesedělo množství sýra, které občas dávala pokrmu vzhled, jako by ho již někdo jedl. V kuchyni, nebo možná spíše skanzenu narazil na dva vrstevníky, kuchaře samorosty, u nichž si nebyl v první chvíli jistý, jestli se mu je podaří ještě zformovat. První vaření ukazuje, že jsou vyvaření a rozhodně mají o své profesy šajn, ovšem jejich metody zůstali zamrznutý v čase, tak jako zbytek Harmony. Zdeněk se pouští do jejich převýchovy a učí je trochu s moderního umění vaření. A kdo ví, třeba se při tom podaří objevit českou kuchařskou superstar, budoucí konkurenci televizního vaření. Inovovaný jídelníček projde zátěžovým testem při country večeru, na němž nemůže chybět Zdeněk, ale ani Roman Vaněk. V kovbojském obleku si naplno užijí večera se zrzavou vodou a dobrým pocitem s odvedené práce. Když se na jaře Ano, šéfe vrací do Harmony, jde těžko říci, jak si kuchaři povedou a zda se jim podaří vybojovat hvězdu doporučení pořadu.