Ano, šéfe! – 22.díl -U Dubu
Další štací pro Ano, šéfe! se stává Třebíč, kde se Zdeněk pokusí něco udělat s restaurací U Dubu. V podstatě je to hodně starý rest. Majitel sítě Travellers hostel ing. Petr Jelínek si ho do své restaurace zval již v první sérii pořadu, tam se však nevešel a proto se Pohlreich vydává na pomoc alespoň nyní. O restauraci se již nestará Petr, nýbrž jeho bratr Jirka se svou přítelkyní Katarínou.
Po příjezdu do Třebíče nastává zásadní nedostatek. Nikdo z místních při dotazu na restauraci U Dubu nemá ani páru zda tu nějaká taková vůbec je. Až dvě holčiny dokážou Zdeňka dovést na místo. Restaurace se nachází v patrové budově z 16. Století a celkové okolí ji dává velice příjemnou atmosféru. Takže je potřeba zásadní problém začít hledat někde jinde. A kde začít? Samozřejmě, objednávkou kontrolních jídel, na nichž se pozná kvalita kuchyně. A nutno dodat, že výsledek dopadá otřesně, zdejší jídlo by Zdeněk nedal ani psovi. Letmí pohled do kuchyně v něm vyvolává mdloby a to tahle restaurace má tolik možností se odlišit. Pec na domácí chléb zahálí, což je třeba změnit. Domácí pečivo je zkrátka tahák, jenž potřebují. Ale bez pořádného poctivého kumštu v kuchyni ani to nepomůže. Takže rychle vyházet všechny ty umělá ochucovadla a vyhnat kuchaře na zahrádku s bylinkami. Vždyť té přírodní chuti se nic nevyrovná. Až v průběhu natáčení mění Pohlreich svůj názor na kuchaře, kterého původně považoval za neschopného, avšak již při nákupu nových ingrediencí pro nové menu ukázal, že není až tak ztracený případ. Bylo tedy zapotřebí jeho i pomocnou sílu naučit poctivé práci a hlavně se začít pořádně otáčet. Jelikož Katarína v sobě nezapřela obchodního ducha, odjíždí Zdeněk s pocitem, že rozhodně mají šanci chod restaurace změnit k lepšímu. Ale zda to bude stačit pro získání doporučení Ano, šéfe se již musíte kouknout sami.